Afdrukken

Mariken van de Loo

Mariken van de Loo

Niet de weg volgen maar zelf de route bepalen

Mariken van de Loo (1974) helpt organisaties om de toegevoegde waarde van hun medewerkers te verzilveren. Daarvoor heeft ze het Zelfsturingskompas© ontwikkelt waarmee ze medewerkers transformeert naar Persoonlijke Ondernemers. Dit doet ze al schrijvend, trainend, coachend, sprekend en zingend. Haar gedachtengoed noemt ze Persoonlijk Ondernemerschap.

De veranderingen waar organisaties voor staan vraagt niet alleen flexibiliteit van de organisatie, maar vooral van de mensen die daarin werken. Zij moeten zelf meer hun eigen weg zoeken. Maar wat is daar voor nodig? Staat de medewerker er alleen voor of kan de organisatie daar een grote rol in vervullen?

Mariken heeft haar strepen in het vak als managementtrainer/ adviseur verdiend door haar adviseurs en trainingsrollen bij Ormit, Schoonderwoerd & Partners en Bureau Zuidema. Met haar bedrijf L'eau'Z werkt ze voor vele grote en kleine bedrijven, zoals Rabobank, Samsung, Tempo-Team, Firmtel, Prowareness/ Isense, Gemeente Hollands Kroon.

Ze is auteur van het boek Persoonlijk Ondernemerschap; van Speelbal naar Sterspeler. Ook heeft zij diverse ebooks geschreven, blogt onder het label Kompas-sie, maar is ook gastblogger bij Ondernemen met Personeel (MT groep), Platform Het Nieuwe Werken, HNWblog, Managementsite.nl en B2Bcontact.

Bekijk naast het videoverslag ook het (foto)verslag van haar boekpresentatie in het Kasteel Woerden.

Mariken verzorgt lezingen over de volgende onderwerpen:

  • Hét Nieuwe Werken en Dé Nieuwe Werknemer
  • Hoe maak je van medewerkers sterspelers?
  • Hoe word ik Persoonlijk Ondernemer?

Mariken van de Loo boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct naar ZijSpreekt 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht