Afdrukken

Filosofische dialoog Hermsen/Van der Waal

Joke Hermsen Henk van der WaalFilosofe Joke Hermsen, veelgevraagd spreker en schrijfster van o.a. Stil de Tijd, Kairos, Melancholie van de Onrust is via ZijSpreekt voortaan ook te boeken voor een gezamenlijk optreden met Henk van der Waal (1960), een gerenommeerd en meermaals bekroond dichter en filosoof en auteur van o.a. Denken op de plaats rust (2015). Ze brengen een filosofische dialoog over tijd & creativiteit, live geïmproviseerd voor en met het publiek, met ondersteuning van poëzie en muziek.

Afdrukken

#meervrouwenaantafel! Nieuwsbrief juli 2017

EZVN groepsfoto 17 SmallDe biografieën van twee grandes dames, het ontstane tumult rondom de vrouwelijke stem op de radio, meer (jonge) vrouwen aan tafel bij Jinek, een Gelderse gedeputeerde die nee zegt tegen het mannenpanel, Wonder Woman, kleurrijk gezelschap bij Etnische Zakenvrouwen (foto) in ZijWasErbij, in de media en meer in de 93ste editie van de maandelijkse nieuwsbrief van ZijSpreekt.

Afdrukken

Esther Bergsma begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Esther Bergsma thumbPas na een heftige ‘life-crash’ luisterde ze naar zichzelf en ontdekte welke rol haar hoogsensitiviteit had gespeeld. Jaren later, na confrontatie, studie, ervaring, onderzoek, volharding en liefde, kent ze als geen ander de hinder als ook de rijkdom van deze eigenschap. Via counselling, training, presentaties en publicaties deelt ze als erkend expert haar inzichten. In Beeld bij ZijSpreekt: Esther Bergsma

Afdrukken

Geen huldiging! Nieuwsbrief juni 2017

Arib Princen Charter SmallVrouwenvoetbal scoort, toch geen huldiging voor Ajax-vrouwen die zowel landstitel als de beker hebben gewonnen; Vijftig grote bedrijven halen voor het eerst het streefcijfer van 30 procent vrouwen in de top. Caroline Princen overhandigt Khadija Arib het rapport (foto); Vrouwelijke ondernemers gaan mee op handelsmissie naar Rome; Nieuwe boeken: Joyful ondernemen en Duurzaamheid is passé; De actie Lock me Up voor Free a Girl; Mooi oud worden is niet jong blijven, aldus Hedy d'Ancona en veel meer in de 92ste editie van ZijSpreekt.