Afdrukken

Esther Bergsma begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Esther Bergsma thumbPas na een heftige ‘life-crash’ luisterde ze naar zichzelf en ontdekte welke rol haar hoogsensitiviteit had gespeeld. Jaren later, na confrontatie, studie, ervaring, onderzoek, volharding en liefde, kent ze als geen ander de hinder als ook de rijkdom van deze eigenschap. Via counselling, training, presentaties en publicaties deelt ze als erkend expert haar inzichten. In Beeld bij ZijSpreekt: Esther Bergsma

Afdrukken

Geen huldiging! Nieuwsbrief juni 2017

Arib Princen Charter SmallVrouwenvoetbal scoort, toch geen huldiging voor Ajax-vrouwen die zowel landstitel als de beker hebben gewonnen; Vijftig grote bedrijven halen voor het eerst het streefcijfer van 30 procent vrouwen in de top. Caroline Princen overhandigt Khadija Arib het rapport (foto); Vrouwelijke ondernemers gaan mee op handelsmissie naar Rome; Nieuwe boeken: Joyful ondernemen en Duurzaamheid is passé; De actie Lock me Up voor Free a Girl; Mooi oud worden is niet jong blijven, aldus Hedy d'Ancona en veel meer in de 92ste editie van ZijSpreekt.

Afdrukken

Duurzaamheid is passé

Boekomslag Carolien GadellaBedrijven hebben het massaal omarmd, maar wat betekent het eigenlijk het begrip duurzaamheid? Het woord is een containerbegrip geworden in de organisatiepraktijk.
Bedrijfskundige Carolien Gadella-Van Wersch en accountant Hugo Hollander hebben hun ervaringen met duurzaamheid en meervoudige waardecreatie gebundeld in het boek Duurzaamheid is passé..

Afdrukken

Nieuw bij ZijSpreekt juni 2017

Emine Bozkurt thumbAnouk Brack thumbLinda Coussement thumbMarja Moors thumbFrdrique Schimmelpenninck thumb
Wil Konings thumbEllen van der Zweep thumbMarije van den Berg thumbPaula Kragten thumbChaja Kruijssen

Ze onderzoeken oude en nieuwe vormen van bestuur, halen metaforen uit het schapendrijven, hebben een boek geschreven over menstruatie en speechen bij de Verenigde Naties. Nieuw bij ZijSpreekt:

Afdrukken

Hadrianus in de hoofdrol met Annet van Wiechen

Annet van Wiechen 14 thumbHet verleden is een grote passie van haar. Zij gebruikt interessant beeldmateriaal bij haar presentaties, en creëerde een portret van keizer Hadrianus. In Beeld bij ZijSpreekt: archeoloog Annet van Wiechen.