• Emmelie did a great job facilitating our event on refugees and work this June. She manages to strike just the right balance between an informal yet professional tone of voice, making both participants and public feel at home. And I do not know of any other facilitator who can close a professional event singing a song (!) without it becoming awkward. Highly recommended!
    Directeur Refugee Talent Hub
  • Emmelie stelt de juiste vragen op het juiste moment en weet hoe ze de discussie op gang moet houden. Zowel luchtige als complexe onderwerpen kan ze op een begrijpelijke manier uitleggen om luisteraars te boeien met interessante verhalen en inzichten. Ik hoop dat we in een toekomst opnieuw een samenwerking kunnen aangaan!
    Ahold Delhaize
  • "Emmelie modereerde een belangrijke dag voor onze organisatie en was de perfecte keuze. Ze is warm, kordaat, en empathisch, en weet écht verbinding te maken met mensen. Haar vloeiende wissel tussen Nederlands en Engels was een grote meerwaarde. Bedankt voor een geweldige dag, Emmelie!"
    MSD Nederland
  • 'Een echte professional mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Laat de gasten en sprekers stralen. Doen!'
    Justine de Haas - de Communicatieclub
  • “Wat ik ook zeer waardeerde was Emmelies feilloze Engels, iets wat voor ons belangrijk was, om het evenement een professionele uitstraling te geven. Gezien de reacties die ik gekregen heb is dat zeker gelukt.”
    Philip Bakker - Hittech Multin BV
  • “Een echte professional maar mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Is aanwezig, maar laat de gasten en sprekers stralen. Doen!”
    Justine de Haas - de Communicatieclub

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter | Moderator | Gespreksleider

Bevlogen – Energieke, kleurrijke dagvoorzitter en presentator

Emmelie Zipson is een charmante en kleurrijke verschijning die als dagvoorzitter de juiste toon weet te zetten. Met haar jarenlange ervaring en brede kennis in meerdere onderwerpen, waaronder duurzaamheid, innovatie, onderwijs en verschillende bedrijfsculturen, zorgt zij ervoor dat je congres of bijeenkomst iets extra’s krijgt.

Met meer dan 75 online en hybride evenementen naast ontelbare live events hoef je je geen zorgen te maken over de rode draad in het programma. Groot of klein, dat is om het even. Haar kracht ligt in haar vermogen om mensen zich thuis te laten voelen op het podium en om de personen achter de functies/rollen zichtbaar te laten worden. Ze is breed inzetbaar en gebruikt naast haar expertise, humor en lichtheid zonder aan inhoud te verliezen en richting. Hiermee zorgt zij ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.  Op haar YouTube-kanaal deelt ze video’s met tips over het vak vanuit haar eigen expertise.

Stprydress

In haar carrière heeft Emmelie de afgelopen tien jaar samengewerkt met uiteenlopende organisaties en sectoren, van duurzame bedrijven zoals Van Oord, de CO2-prestatieladder, ELHO en voor Ministeries economische zaken en klimaat, als ook infrastructuur en waterstaat. Non-profit organisaties zoals UNCHR en Refugee Talent Hub, weten haar ook steeds vaker te vinden. Organisaties die openstaan voor meer creativiteit in het programma om mensen uit hun hoofd te krijgen en een helikopter view te krijgen.

“Door op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker zorg ik dat je publiek geraakt wordt en je event betekenis krijgt en een onvergetelijke ervaring wordt. “

(foto Storydress)

Met haar Engelse vader en Nederlandse moeder is ze tweetalig opgevoed, waardoor ze zowel in het Engels als in het Nederlands kan presenteren. Vanwege haar creatieve achtergrond in tv/theater en jarenlange ervaring in het maken, produceren en spelen van haar eigen projecten, maakt zij desgewenst gebruik van storytelling, spoken word en zang, en weet bovendien hoe je tijdens een event de aandacht vasthoudt en positieve energie creëert.

Afgelopen jaar was zij onderdeel van een Internationale tournee en heeft als gespreksleider een “roadshow” gemodereerd over duurzaamheid voor Euro Pool System (EPS)*, daarnaast biedt zij trainingen in beter presenteren en pitchen en is momenteel een theaterlezing aan het ontwikkelen over MOED.

*Euro Pool System (EPS) is een toonaangevend logistiek dienstverlener in de Europese voedselketen, gespecialiseerd in herbruikbare verpakkingen.

Lees hier haar InBeeld-verhaal over het wakker schudden van mannen en vrouwen. Bekijk ook haar video’s over wat zij allemaal in huis heeft:



« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Emmelie Zipson boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN