« terug naar overzicht met sprekers
Duurzame horeca
Lokale en duurzame ingrediënten
Van jongs af aan experimenteert Esther van Leeuwe met gerechten. Ze ging op zoek naar ingrediënten van de beste kwaliteit en kwam dicht bij huis uit. Bij boeren en makers met oog voor duurzaamheid. Hierdoor raakte zij geïnspireerd om met haar cateringbedrijf zo lokaal en duurzaam mogelijk te werken. 92% van de ingrediënten komen uit de omgeving Rotterdam, en de voedselverspilling is slechts 1.6%. Terwijl 30% in deze branche gebruikelijk is.
Met haar lezingen wil ze anderen inspireren om duurzaam, circulair en lokaal te werken. Het vraagt wat creativiteit in de uitvoering, maar het kan wel.
Esther van Leeuwe kan een lezing verzorgen over:
Bekijk hier de presentatie van Esther bij ThingsCon Salon 13 in Rotterdam:
« terug | deel dit profiel op: |
Esther van Leeuwe boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96