Afdrukken

Sprankelend Presenteren

Grote klasse, de training van ZijSpreekt!

Je bent deskundig op een bepaald vakgebied. Die deskundigheid wil je graag delen, door als spreker op te treden op een congres of symposium. Maar met alleen deskundigheid ben je er niet. Hoe breng je een overtuigend en begrijpelijk verhaal waardoor je bij de evaluatie van je publiek een dikke voldoende krijgt? Schrijf je vandaag nog in voor deze training en leer een sprankelende presentatie neer te zetten.

DSC05824 Small300 enthousiaste deelneemsters volgden inmiddels de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. De deelneemsters geven Violet Falkenburg en Marga Miltenburg gemiddeld een 9 voor het motiveren, het aandacht trekken en vasthouden, de feedback op een positieve manier, het creëren van een veilige en leerzame sfeer. Praktisch ook, duidelijk, vakkundig en ook confronterend.

Ook investeren in jezelf? Bekijk de info en data en/of laat je interesse blijken en we zoeken een datum uit die je past.

Wat je leert

• In de training krijg je handvatten om contact te maken met je publiek.

• Het gaat vooral om hoe je er (bij) staat, je oogcontact met de mensen in de zaal, je stemgebruik, en natuurlijk dat je een verhaal houdt dat iedereen begrijpt. Geen jargon, helder en met een kwinkslag.
• Aan de hand van voorbeelden krijg je tips hoe het moet en hoe het niet moet. Door zelf een korte presentatie te houden over je vakgebied ervaar je hoe het is om voor een publiek te staan. 

De setting

Je presentaties nemen we op met de videocamera en bekijken we gezamenlijk. De deelnemers zijn je publiek, en geven samen met de begeleiders zo nodig opbouwende kritiek. Er mag vooral ook gelachen worden. Dit alles in een prettige ambiance, waarin je vrij bent om je te laten zien.

Het resultaat

Na afloop heb je een beter inzicht waar je op moet letten wanneer je als spreker optreedt. Stap je vol vertrouwen het podium op. Zul je ervaren dat het je een kick geeft wanneer je door een sprankelende presentatie je publiek weet te boeien. En zul je met je optredens meer inkomsten kunnen binnenhalen.

Voor wie

De training is ideaal voor de deskundige vrouw die er klaar voor is haar expertise en kennis te tonen en dit op een overtuigende en zelfverzekerde wijze wilt gaan doen.

SP50.4 SmallDe trainers

De training wordt geleid door twee pittige vrouwen, die jarenlange ervaring hebben als programmamaker, presentator, dagvoorzitter/gespreksleider en expert zijn op het gebied van communicatietraining en coaching.

Violet Falkenburg (foto rechts) is bekend van radio en televisie (VARA, KRO, NCRV). Ze geeft communicatietrainingen en coacht mensen bij het houden van een inleiding of presentatie. Ook kunt u haar via ZijSpreekt inhuren als dagvoorzitter.

Marga Miltenburg (foto links) organiseert deze trainingen. Zij was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager (hoofd informatie radio). Tegenwoordig treedt ze op als dagvoorzitter en gespreksleider en is ze initiatiefneemster/directeur van ZijSpreekt.

Investering

Een geloofwaardige expert deelt haar kennis en is zichtbaar. Zet vandaag nog de stap tot een sprankelende presentatie met zelfvertrouwen en overtuigingskracht.

De kosten inclusief koffie/thee/lunch
Dagdeel: € 447,- voor zzp en vrije beroepen, € 547,- wanneer werkgever betaalt.

Hele dag: € 647,- voor zzp en vrije beroepen, €747,- wanneer werkgever betaalt.
Prijzen excl. 21% BTW.

Praktische informatie

4/5 deelnemers maximaal*
• Locatie Grand Kasteel Woerden 
• Duur:
a) een dagdeel. Van 09.00 tot 13.30 uur incl. afsluitende lunch of middag 13.00 tot 17.30 uur incl. aangeklede borrel
b) een dag van 10.00 tot 16.00 uur, incl. lunch.

Data 2017*

Maart: maandag 13 dagtraining (nog één plek), donderdag 16, vrijdag 24

April: woensdag 5, maandag 10 dagtraining (nog één plek), dinsdag 11, vrijdag 21

Mei: dinsdag 9, woensdag 17, vrijdag 19

Juni: donderdag 8, vrijdag 16, woensdag 28

*) In overleg keuze voor ochtend of middag of hele dag

Inschrijven? Ga dan naar het aanmeldformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
* Bij 4 deelnemers gaat een training door, training op maat op ieder gewenste plek in Nederland is ook mogelijk.

Iphone171216 2869 SmallBenieuwd naar ervaringen van deelneemsters die je voorgingen?
'Goede, rustige sfeer, duidelijke communicatie, directe feedback op de oefeningen, efficiënte invulling van de dag, aandacht voor ieder individu'.
En
De deelnemers van de training op 13 december 2016 beoordeelden de trainers met gemiddeld een 9! 'Deskundige trainers, goede mix tussen professionele en tegelijk ook persoonlijke aandacht, vakvrouwen in alle opzichten'.

Bekijk meer testimonials.

--------------